Improbable reunió de dos grans dames: La Bella Dorita i Roser Capdevila


Fa uns mesos la meva amiga Roser Capdevila em va suggerir de tornar al Cèsar el que és del Cèsar tot instal·lant el seu meravellós petit cabaret amb titelles de cartró, dissenyat i animat per ella, per a realitzar uns números fantàstics i poètics. “Clotilde! Roser CapdevilaEm deia, com que casa teva va ser habitada per l’artista de music-hall, la Bella Dorita, m’agradaria reunir tots els meus amics a casa teva – Chez Clo – per projectar el dvd del meu cabaret de cartró i paper “. Vaig acceptar amb alegria, tot proposant d’omplir l’espai amb petites taules rodones, « vestides » de vermell i il·luminades per unes lamparetes que la mateixa Roser em va dibuixar amb una il·lustració tan seva: humorística i a la vegada poètica. El cabaret “Chez Clo” va néixer de la trobada improbable d’aquestes dues barcelonines: la Bella Dorita i Roser Capdevila!

Welcome al Cabaret Chez Clo!

A la pregunta que estàs fent a “Chez Clo”, contesto que em diverteixo, i molt! Un cop al mes, un dijous, munto el cabaret Chez Clo. Hi proposo un espectacle i un sopar a base de canapès freds i calents sobre les meves petites taules rodones amb espelmes. Al maig, des de la meva petita escena de Cabaret, les Dos Palabras, dos amigues narradores, van narrar “Nuestros cuentos perversos preferidos” davant d’una audiència de prop de trenta persones. Va ser tot un èxit. És que a tots ens agrada que ens expliquin histories! Vaig servir amb l’Alexandre uns canapès “picants”, és clar! Beatrice em va escriure “Ambient càlid i amical, emotiu i màgic. Felicitats, Clo! per la teva visió de la vida tant especial.”

Programació (juny/setembre)

Al juny, el dijous dia 20, Ana Cristina Werring cantarà Bàrbara i Moustaki, en homenatge al darrer. La veu de l’Ana Cristina està tan plena de matisos que em fa venir la pell de gallina quan canta les cançons de la que va ser – després de Piaf – la gran cantant francesa. En castellà s’explicaran les històries i cançons de la “nostra” Barbara Cuentacuentosalhora tan poc coneguda a Barcelona (excepte potser per l’Àguila Negre cantada per Maria del Mar Bonet). Aquesta vegada al menú proposaré canapès dels més francesos com “les rillettes” i el “tarama” junt acompanyat de llesques de pa amb nous i formatges súper cremosos! Després de les vacances d’estiu el cabaret tornarà al setembre i, si el cor et diu (com diem a Fança), tornarem el dijous 20 de setembre!

En resum, amics meus! A Chez Clo cuino i rebo/acullo la gent, els amics; busco, miro, suggereixo i promoc … En fi, em diverteixo i m’agradaria poder seguir compartint-ho amb tots vosaltres! (Next step: aquest estiu, Nits de Clo & co)

Programació

Leave a Comment