Les nits de Clo & Co – Dimecres d’estiu a Barcelona


Les Nits de Clo & Co: els dimecres de l’estiu, sopars a la fresca amb espectacles i performances

Aquest és el moment deliciós -per descomptat- de preparar sopars pels amics, i d’instal·lar les taules al jardí ara que l’estiu ha arribat per fi. Per a aquells que es queden a Barcelona, us proposo un moment especial – o almenys diferent – serè, amable i divertit tot entretenint vos amb la meva “French cuisine”, la cuina de Clo i espectacles de Co-mpanies especialment escollides per mi. Cada “Co” és especial per a mi i el seu espectacle/performance te a veure amb l’amistat, la pau i l’alegria … o és que correspon a aquest estrany estiu on els mosquits semblen haver desaparegut (Us heu fixat?)… m’evoca en tot cas, les olors, els sons i les emocions del jardí i de casa meva, tan bonica la nit!

Cada Co (-mpanya) triada per mi, la Clo (-tilde) posarà en escena un espectacle de qualitat que prendra forma cada vegada diversa i especial… però aixo si, sempre al llarg del sopar i sota els arbres del jardí, els dimecres de l’estiu.

L’espectacle d’obertura (Dimecres, 10 de juliol) és una picada d’ullet a l’arquitectura de la casa i es traslladarà al balcó (tot esperant-hi la instal·lació de Romeu i Julieta que m’han promès de muntar en el futur, alguns dels meus amics). Montse i Josep Ma escenificaran el conte d’Andersen tenyit d’un toc de perversió.

Nit de dimecres – 10/07 – Sopar a les 9h30: El balcó… petit calfred de l’estiu!

L’amic Christophe assistirà a la projecció, sota els arbres de dos dels seus curtmetratges: un ja va rebre 25 premis (ole!), respecte a l’altre, recentment estrenat a París, aquesta és la seva primera projecció a Espanya, i a mes a mes sota els arbres del meu jardí (ole, ole!).

Nit de dimecres – 17/07 – Sopar a les 9h30: Annie de França i Sexy Dreams … Hot calfred de l’estiu!

Tots els que van sentir Los Cuentos Perversos preferidos de l’Helena i de la Carme (maig passat) sens dubte tornaran per escoltar les històries que narraran al peu de la torre a la llum romàntica de la lluna plena d’aquella nit.

Nit de dimecres – 24 / 07 – Sopar a les 9h30: Lunas fantasmas…Calfreds de nit de lluna plena!

La sàtira i el teatre de carrer, burlesc, s’instal.larà al jardí ; els actors, Alex, Lluís i Rosa ens faràn complices de la seva comica-política i / o poètica reflexió.

Nit de dimecres – 31/07 – Sopar a les 9h30: Modern corrida … una bona rialla, l’estiu!

Cena de misterio no podia faltar al meu lloc secret de “Chez Clo”; aquests mestres de la intriga submergiran els comensals en un suspens que creixarà al llarg del sopar (actors / plat/ actors /plat/actors/plat):

Nit de dimecres – 07/08 – Sopar a les 9h30: El Golpe final … misteri al cor d’una nit negre d’estiu!

Mina i el seu grup Safran conceben la música a través de la cuina i al voltant de la taula … La nostra trobada habia de ser inevitable!

Nit de dimecres – 28/08 – Sopar a les 9h30: Una recepta musical .. Felicitat dels sabors de l’estiu!

Una parella compenetrada per a un duo improbable: ella al violoncel, ell al ukulele per alguns estàndards eternes i les seves pròpies creacions. Ens encanta!

Nit de dimecres – 04/09 – Sopar a les 9h30: El Regal .. Summer, love i cançons!

Ara be, i després de triar acuradament cadascun dels meus Co (-mpanys/-panya) perquè ens acompanyen al llarg de totes aquestes nits d’estiu, màgic, poètic, colorit, còmic i per descomptat deliciosa, jo, la Clo (-tilde) compto amb tots vosaltres, amics meus, per a compartir amb nosaltresles

Nits de Clo & Co!

 

Leave a Comment