S’acaben les vacances: “Chez Clo” torna a obrir amb noves activitats culturals


Flors

Chez Clo torna a obrir aquesta setmana, aquest divendres 13,  després de les vacances.A la meva Taula secreta farem sopars exquisits i molt complerts que seguirem oferint de manera exclusiva cada dijous i divendres pel mateix preu de 28 euros (primer plat, plat principal, “plateau de fromages”, postres,  tes -molt especials per cert- i/o cafè. Però a banda de l’organització dels events personals i privats (sopar sorpresa, festa d’aniversari per grans i també petits, dinars de família, pica-pica per a conferències exclusives, presentacions de llibres i/o de projectes -amb capacitat fins a 60 persones-, càterings per a sessions de treball i/o seminaris així com sopars-debat i sopars d’empresa) ampliarem les activitats culturals. Tal com tots els que hi van assistir m’ ho reclamen, i ja abans del final d’aquest mes de setembre, les portes del “Cabaret de Clo” es tornaran a obrir  amb nous espectacles “de butxaca” i sopars de canapès freds i calents. Seguirem amb el ritme d’un Cabaret al mes, i més que mai serà un plaer de compartir amb vosaltres petites meravelles.
També reiniciem les sessions de “Sota els arbres del meu jardí” i  abans que caiguin totes les fulles proposarem nous espectacles infantils i juvenils, uns quants diumenges de setembre i octubre a les 12h30  (el programa es publicarà on-line).  Com a la primavera, aquesta pre-tardor grans i petits podran, desprès de l’espectacle, romandre al jardí per dinar amb una carta de “quiches” i amanides variades (3,50 euros de mitjana per plat!).

La novetat residirà en propostes teatrals de qualitat tot seguint el fil conductor que és la meva casa modernista que – com ja molts de vosaltres sabeu-, sembla ben be treta d’un conte de fades. I last but not least, la música entrarà en escena i si tot va bé amb unes sorpreses musicals com una “cova” de jazz… qui sap?!
Apa, continuaré fent la programació al ritme dels meus “coups de coeur” i si em doneu suport convidaré alguns artistes… TAMBÉ perquè comparteixen amb nosaltres les seves obres!!

Molt animada i feliç de tornar a posar-me als fogons, us espero a tots! Benvinguts!

Leave a Comment